Veel jagub neid pikki, kuid juba veidike pimedamaid suveõhtuid, et võtta aega ja üksteise seltsis nautida häid maitseid ja veel paremat saare huumorit!
Et kala pole kunagi liiga palju, siis siit leiad ühe mõnusalt tummise leiva- või saiakatte. Eriti hea on kergelt grillitud või ahjus röstitud baguette‘i peal.
SUITSUJUUSTU-FORELLIKREEM
Vaja läheb:
300 g riivitud kadakajuustu
100 g Pähkla kuumsuitsuforelli (proovi ka külmsuitsuga!)
1 punt meelepäraseid ürte
150 g majoneesi
1 pikk sai/baguette (proovi ka rukki-seemneleivaga)
paras törts hapukoort
Haki forell väiksemateks tükkideks, sega juurde riivitud kadakajuust, ürdid ja majonees ning sega.
Serveeri grillitud baguette-i ja (soovi korral mädarõikaga maitsestatud) smetanaga.
JOOGISOOVITUS: mahe tikrilimonaad või poolkuiv õunasiider
Retsepti autor on Ösel Cateringi peakokk Risto Laanet.
EHTNE Saaremaa pood
Auriga Kaubanduskekuse I korrusel
E-L 10.00-20.00, P 10.00-18.00
Tel.: 5883 4799
E-post: pood@ehtne.ee
Facebook: Ehtne Saaremaa
Instagram: @ehtnesaaremaa