RETSEPTINURK: Suitsujuustu-forellikreem krõbedal saial

Veel jagub neid pikki, kuid juba veidike pimedamaid suveõhtuid, et võtta aega ja üksteise seltsis nautida häid maitseid ja veel paremat saare huumorit!

Et kala pole kunagi liiga palju, siis siit leiad ühe mõnusalt tummise leiva- või saiakatte. Eriti hea on kergelt grillitud või ahjus röstitud baguette‘i peal.

SUITSUJUUSTU-FORELLIKREEM

Vaja läheb:

300 g riivitud kadakajuustu

100 g Pähkla kuumsuitsuforelli (proovi ka külmsuitsuga!)

1 punt meelepäraseid ürte

150 g majoneesi

1 pikk sai/baguette (proovi ka rukki-seemneleivaga)

paras törts hapukoort

Haki forell väiksemateks tükkideks, sega juurde riivitud kadakajuust, ürdid ja majonees ning sega.
Serveeri grillitud baguette-i ja (soovi korral mädarõikaga maitsestatud) smetanaga.

JOOGISOOVITUSmahe tikrilimonaad või poolkuiv õunasiider

Retsepti autor on Ösel Cateringi peakokk Risto Laanet.

EHTNE Saaremaa pood
Auriga Kaubanduskekuse I korrusel
E-L 10.00-20.00, P 10.00-18.00
Tel.: 5883 4799
E-post: pood@ehtne.ee
Facebook: Ehtne Saaremaa
Instagram: @ehtnesaaremaa

Toode lisatud korvi.
0 toodet - 0.00