Kadakasiirup rabarberiga 200 ml, Saaremaa Kadakakoda
Kadakasiirup rabarberiga on parajalt vedel siirup, mis on keedetud Saaremaa kadaka võrsetest ja marjadest ning kus on heldelt rabarberimahla.
Eriliselt hea lõhnaga magus siirup on rahvausu järgi elujõu ja tervise andja.
Kadakasiirup on nagu kodumaine balsamico, mida saab kasutada nii kastme, marinaadi kui dipikastmena.
200 ml
38,25 €/liiter
Kirjeldus
Siirup on käsitöötoode, mis valmib pea 500 aasta vanuses Leedri külas Saaremaal, puhtas keskkonnas. Kergelt hapuka mekiga rabarberiga siirup on säilitusaineteta loodustoode, mille üksikud, aga hoolikalt valitud koostisosad viivad mekutaja mõtted esimesest ampsust suvise Saaremaa suunas.
Kadakasiirupit rabarberiga võib kasutada maitsekates marinaadides, nendega ahjujuurikaid glaseerida, salatikastmeid rikastada või kuhu juustutükikesi sisse pista. Maiamad siirupisõbrad lisavad seda helde käega jäätisele või küpsetistele kastmeks.
Koostis
Kadakaekstrakt (vesi, kadakavõrsed, kadakamarjad) suhkur, rabarberimahl
Toitumisalane teave
100ml kohta: energia 383kcal/kJ; rasvad 0.5g; süsivesikud 70.4g; valgud 0.3g
Säilitamine
Pärast avamist hoida külmikus