Mahemuna majoneesi veel poelettidelt ei leia, kuid Saaremaa Mahemuna peremees Taneli lahkel loal paneme teile kenasti kirja, millistest saaremaistest komponentidest ise ühe koduse majoneesi teha saab.
Maitseid aitas kokku sobitada Kena Köök & Koolituskeskusest Juss.
Kuldreegel on aga see, et kõik ained olgu toasoojad, muna läheb kaussi esimesena ja õli viimasena. Maitsesta soola ja pipraga.
Eriti hea on majonees punase kala või krevettidega.
Vaata majoneesitegu saatest “Tanel ja kanad” 2.osa alates 6.minutist.
Looga seotud tooted
EHTNE Saaremaa pood
Auriga Kaubanduskeskuse I korrusel
E-L 10.00-20.00, P 10.00-18.00
Tel.: 5883 4799
E-post: pood@ehtne.ee
Facebook: Ehtne Saaremaa
Instagram: @ehtnesaaremaa