Jäätise degustatsioonid ning värske jäätise valmistamise töötoad 

Käsitööjäätise ja krõbeda vahvli meistriklass kutsub! Ootame Sind meie kööki jäätisemeister Sulvi juhendamisel ise jäätist ja vahvleid valmistama. Muuhulgas sõbrustame naabertalu jäätiselehmadega!
Tule ja saa osa paaritunnisest lõbusast jäätiseseiklusest Kuressaare külje all.

Üldinfo

Avatud: K-P 11-16:30. töötoad ettetellimisel.
Aadress: Saksa talu, Kiratsi küla
Töötuba: lastele ja täiskasvanute gruppidele ettebroneerimisel kuni 24 inimest, 1-2 h.
Hind 35 EUR/in.
Tuur ja degustatsioon: jäätise põhitõdede tutvustus koos erinevate jäätiste degusteerimisega ja ise vahvlite valmistamisega kuni 30 minutit
Keeled: EST, ENG
Kontakt: +372 5621 0102 / saksatalupood@gmail.com / http://saksatalupood.ee/

Jäätisekohvik

Saksa talupoe jäätisekohviku jäätis ja vahvlid on alati ehtsad – värske piim, hooajalised marjad, õnnelike kanade munad ning kiviveskil jahvatatud jahu.

Värske jäätise valmistamine koos koduste krõbedate vahvlitega on tore protsess, mis tekitab head tunnet ja rõõmu, mida on kena meenutada saarelt lahkudes.

Käsitööjäätise ja krõbeda vahvli meistriklass kutsub!

Käsitööjäätise meisterdamise töötuba

Lõbusas ja harivas töötoas saad valmistada jäätist ning küpsetada vahvleid päris ehtsa jäätisemeistriga! Töötoas räägime Sulle jäätisest – ajaloost, Eesti maatõugu (www.maakari.ee) jäätiselehmadest ning sellest, kuidas erineb itaalia stiilis kohvikujäätis tööstuses valmistatud jäätisest. Senikaua, kui jäätis valmib, saab igaüks endale valmistada jäätise tarbeks krõbedad koduvahvlid. Vahvlid valmivad puhtast ning ehtsast saaremaisest toorainest – Koplimäe talu mahe rukki- või tatrajahust, Saaremaa Mahemuna kuldsetest kanamunadest, Mo Saaremaa taluvõist ja mullitavast veest. Soovi korral saad peale kõhutäit külastada ka Uustla Ökotalu ning teha pai meie jäätiselehmadele.

Saksa talupoe jäätisemeister Sulvi

Õigupoolest on Sulvi unistanud jäätisekohviku perenaise ametist juba lapsena. Oma unistuste täitmiseks õppis ta Itaalias Bologna Jäätiseülikoolis. Sealt saanud kogemusi soovibki Sulvi nüüd Sinuga jagada! 

Toode lisatud korvi.
5 toodet - 57.80